Kehittämistyötä yhteisen asian puolesta

Ylä-Savon kehitys Oy toimii seudun yhteisenä äänenä, edistää Ylä-Savon seutukunnan yhtenäisyyttä ja yhteistä toimintaa. Seutukunnan kehittämisessä korostuvat ennakointi ja aloitteellisuus.

Olemme aloitteentekijä ja nopea reagoija elinkeinotoiminnan ja seudun kehittämisessä. Pyrimme ennakoimaan esiinnousevia muutostilanteita ja muutoksista kertovia signaaleja. Tartumme tilaisuuksiin ja hyödynnämme toiminnassamme uusia mahdollisuuksia ja kehittämisverkostoja.

Osallistumme jatkuvaan vuoropuheluun keskeisten paikallisten, seudullisten ja valtakunnallisten toimijoiden kanssa. Näitä ovat kunnat, järjestöt, valtionhallinto, elinkeinoelämä sekä koulutus- ja tutkimusyhteisöt.

Valvomme kuntien ja seutukunnan elinkeinopoliittisia etuja, joita ovat esimerkiksi liikenteeseen, yritysten julkisiin tukiin tai eri viranomaispalveluihin liittyvät toiminnot. Kokoamme eri toimijoita yhteiseen keskusteluun sekä toimintaan yritysten toimintakyvyn ja seutukunnan vahvistamiseksi. Vaikutamme toimillamme yritysten ja alueen kehittymiseen. Edistämme näin kuntien ja seudun kilpailukykyä ja parannamme ihmisten hyvinvointia.

Toimintamme aikana olemme osallistuneet useiden merkittävien hankkeiden toteuttamiseen. Näin Ylä-Savoon on luotu osaavia ja menestyviä yrityksiä sekä kansainvälisesti merkittävää vientitoimintaa. Keskittymällä painopistealueisiimme ja vahuuksiimme voimme luoda menestystarinoita, joista on hyötyä koko seudulle. 

Viime aikoina ajankohtaisia asioita ovat olleet mm. ammatillisen koulutuksen aloituspaikat, logistiikkaselvitys, Soinlahden biojalostamo, valokuituverkko, eläinsairaala ja monet infrahankkeet.

Yhteystiedot
Petri-Pietikainen.uusi.harmaanruskea.png

toimitusjohtaja
Petri Pietikäinen
040 728 4350

Sähköpostit ovat muotoa
etunimi.sukunimi@ylasavonkehitys.fiSivua päivitetty: 18.3.2014 Lähetä palautetta sivuista

Tilaa RSS Tulosta sivu Jaa sivu: